Din offline in online – totul pentru ca business-ul tau sa ramana puternic, indiferent de ,,vreme”

Schimbarea provocata de pandemia COVID-19, se simte in toate colturile lumii si in toate buzunarele. In aceasta perioada online-ul s-a dovedit a fi o sursa extrem de valoroasa si prielnica.

Schimbarea provocata de pandemia COVID-19, se simte in toate colturile lumii si in toate buzunarele. In aceasta perioada online-ul s-a dovedit a fi o sursa extrem de valoroasa si prielnica. Cumparaturile online au inceput sa devina din ce in ce mai preferate de populatie, fiind mai sigure si mai ,,sanatoase”. Mai mult decat atat media promoveaza, tot mai des achizitiile online, plata cu cardul, platile online samd. In acest nou context, business-ul tau este obligat sa treaca in online. Daca nu esti deja in online, sfatul nostru este sa actionezi rapid si sa gasesti o varianta cat mai optima pentru ca business-ul tau sa treaca din offline, in online.

Distantarea sociala este doar in mediul offline, online-ul fiind plin de cumparaturi si clientii dornici de a se acomoda acestei noi realitati. Multe companii au avut de castigat datorita acestor noi tendinte. Site-urile si platformele online sunt o sursa de divertisment, nevoie si satisfactie in pandemia provocata de virus. De exemplu multe servicii publice au devenit mult mai accesibil in online, restaurantele au apelat la applicatii preum Glovo, FoodPanda, Tazz pentru a nu-si inchide de tot activitatea, iar multe sali de fitness sau antrenori personali au dezvoltat programe online pentru iubitorii de sport. Mai mult decat atat, in pandemie, webinarile, workshop-urile si cursurile online au fost un real ajutor atat pentru antreprenori cat si pentru consumatori.

Daca esti ingrijorat de procesul de trecere din offline in online, am create pentru tine cateva sfaturi pentru a te ajuta sa intelegi mai bine acest proces:

Focuseaza-te pe nevoie, mai mult decat pe produs.

Tehnologia este o unealta creata pentru a facilita viata de zi cu zi si nu pentru a o face mai dificila. Din acest motiv, focusul principal este pe nevoia omul si nu atat pe produsul sau serviciul oferit. Multe restaurante s-au focusat pe crearea de parteneriate cu diverse companii de livrare, pentru ca experienta online sa fie cat mai usoara si la indemana, mai mult decat pe diversificarea meniului sau pe adaugarea unor preparate noi. Asta nu inseamna ca produsul tau nu conteaza, ci gandeste-te asa daca ai un meniu diversificat, insa serviciul de livrare la domiciliu lasa de dorit, nu ai cum sa ai o prezenta buna in online.

Conecteaza-te cu consumatorii prin continut valoros.

In era digitala conexiunea cu clientul in online are nevoie sa fie la de valoroasa precum cea din offfline. Cand un client intra pe magazinul tau online, fa-l sa simta aceeasi experienta ca in offline. Iar dupa ce a cumparat de la tine, tine-l informat cu detalii despre tine si despre ce ai mai facut, insa ai grija ca abordarea sa fie empatica si sa-i starneasca curiozitatea. De aceea creeaza conexiunea cu clientii tai pe platformele de socializare prin continut valoros si empatic, cu focus pe nevoie.

Creeaza experiente de neuitat pentru clientii tai.

La WUKO iti oferim solutii personalizate astfel incat acest proces de trecere din offline in online sa fie cat mai usor atat pentru tine cat si pentru clientii tai. Nu te speria, nu ai nevoie de o armata de robotei sau de o echipa tehnica, supranaturala, care sa te ajute in acest proces. Ai nevoie de o agentie care cunoaste piata si resursele ei. Suntem aici pentru a facilita conexiunea ta cu online-ul.

Focuseaza-te pe automatizare si angajarea oamenilor care sa lucreze de acasa.

De ce sa inchiriezi spatiu pentru birouri si sa arunci cu banii, cand ai posibilitatea sa dezvolti un business online, de acasa? Automatizarea servicilor si angajarea oamenilor in regim remote este o alegere de succes. Banii pe care ii economisesti ii poti investi in dezvoltarea online si in crearea unei echipe de lucru super profi si dedicate.

Pregatit de transformare?

Pandemia COVID-19 schima normalitatea si nevoile oamenilor. Esti pregatit si tu de aceasta transformare? Daca ai nevoie de ajutor, apeleaza la noi cu incredere. Vom povesti si vom stabili exact cum are nevoie sa fie traseul tau din offline spre online.

 

Let’s work together on your Success Story.