Cinci Motive Pentru a Apela la o Agentie De Marketing

In viata unui antreprenor timpul este cel mai pretios instrument. Din acest motiv, cand vine vorba de a lansa serviciile online si mai ales fiindca se cere un brand puternic in online, sfatul nostru este sa apelezi la serviciile unei agentii de marketing.

In viata unui antreprenor timpul este cel mai pretios instrument. Din acest motiv, cand vine vorba de a lansa serviciile online si mai ales fiindca se cere un brand puternic in online, sfatul nostru este sa apelezi la serviciile unei agentii de marketing.

Fiecare business este unic si diferit, iar o agentie de publicitate stie cum sa puna aceea unicitate in valoare. Daca inca nu esti sigur de ce ai nevoie de serviciile unei agentii de publicitate, iti lasam mai jos cinci motive pentru care ai nevoie de serviciile unei agentii specializate:

1. Experienta si Antrenament

Pentru ca o campanie de marketing sa fie de succes oamenii din spatele ei au nevoie sa cunoasca foarte bine acele trucuri si elemente obligatorii, cum ar fi:

SEO
Social Media
Copywriting
Branding
Design

Cercetarile celor de la Deloitte au aratat ca 59% dintre companii au constatat ca externalizarea reduce si micsoreaza costurile aferente. Peste 60% din aceasta externalizare se refera la domeniile IT. Fiecare antreprenor este responsabil cu nisa in care activeaza si nu are nevoie sa cunoasca toate acele competente de marketing. Pentru asta exista specialistii in domeniu.

2. Valoarea externalizarii

Desigur ai putea probabil sa angajezi o singura persoana care sa se ocupe de departamentul de Marketing si se poate ca o singura persoana sa reuseasca sa faca cate putin din fiecare element important al marketingului. Insa putin nu este suficient si categoric nu este intreg. O agentie de marketing este dedicata antreprenorilor si faciliteaza intregul proces online. Din punct de vedere financiar, angajarea unui om costa mai mult/luna decat contractul cu o agentie specializata.

3. Costuri impartite

O agentie are diverse parti externe de colaborare. In principiu publicitatea se face in mai multe locuri, iar asta inseamna ca fiecare site, fiecare loc unde se intampla publicitatea se plateste. Agentiile au contracte de colaborare cu diverse site-uri de promovare, site-uri de top. Daca ai un angajat intern pe departamentul de Marketing, acest cost per contract cu site-urile de promovare este nevoie sa fie suportat integral de catre compania ta, dar prin agentie costul se imparte la toti clientii agentiei. Automat, prin serviciile unei agentii de publicitate vei plati o suma mult mai mica, fata de suma integrala a contractului.

4. Optimizare pentru fiecare device folosit

Majoritatea interactiunii online se intampla de pe smartphone, iar din acest motiv este crucial ca site-ul tau, precum si campaniile de Marketing sa fie optimizate pentru a fi vizibile si usor de folosit indiferent de device-ul folosit. In anul 2018 un studiu a confirmat aceasta teorie, constatand ca peste 60% din navigarea online se intampla de pe un smartphone. Avand asta in minte, se subintelege ca o agentie de publicitate este la curent cu aceste informatii, iar abilitatile lor sunt mereu optimizate la zi.

5. Solutii personalizate in functie de business-ul tau

O agentie de publicitate digitala are facilitati, abilitati, tehnologie si cunostinte pentru a produce solutii personalizate pentru fiecare client in parte. Fiindca nicio companie nu este identica cu cealalta, chiar daca se activeaza in aceeasi nisa, business-ul tau are nevoie de solutii optime pentru valorile si nevoile interne. O publicitate tipica, uzuala nu va fi niciodata suficienta. Solutii care depasesc performanta incercarilor interne.

Concluzii

Agentiile de Marketing si Publicitate sunt formate din oameni competenti, talentati si specialisti in domeniul lor, fiind pregatiti pentru a produce cele mai performante si de succes campanii de Marketing. Lucrand cu o agentie te vei bucura de rezultate valoroase la costuri stabilite de tine.

Daca nu te-am convins deja, contacteaza-ne si lasa-ne sa iti demonstram ce stim sa facem pentru ca business-ul tau sa ajunga acolo unde tu iti doresti.

Let’s work together on your Success Story.